Direct na de behandeling zijn de wenkbrauwen scherp zichtbaar. Aangezien het pigment oxideert zijn de wenkbrauwen de eerste 3-5 dagen donkerder (dit geldt zeker voor klanten met een lichte huid en/ of een lichte kleur haar). Roodheid is minimaal en zal al na een paar uurtjes of een dag verdwenen zijn. In enkele gevallen kan wat zwelling optreden. Enige zwelling is normaal bij alle microblading behandelingen. Bij huidtypes I-II (dames met rood haar en lichte blondines) zal de huid roder en meer gezwollen zijn. U kunt direct na de behandeling weer aan het werk.  De kleur wordt iets lichter gedurende de volgende 6 weken.

Nazorg instructies:

* persoonlijke hygiëne is tijdens de genezingstijd van SPMU absoluut noodzakelijk

* uw wenkbrauwen mogen voor 1 week niet nat worden. Ook geen brow make up, crèmes, lotions etc worden aangebracht. Brow make up mag wel gebruikt worden na de 2e week van de genezingsfase

* stel de pigmentatie niet bloot aan zonlicht. Bescherm uw wenkbrauwen door een hoed, cape en of zonnebril te dragen

* u mag niet krabben, peuteren of pulken aan de pigmentatie.

* raak de SPMU zo min mogelijk aan met de handen om infecties te voorkomen.

* de eerste week na de behandeling geen sauna, zwembad, zeewater of zonnebank. Aangeraden is 3 dagen na de behandeling niet te intensief te sporten.

* onderga geen huidverzorgende treatment gedurende 10 dagen na de behandeling

Droge huid, jeuk en gevoeligheid is normaal en hoort bij de wondgenezing na de behandeling. Dit verdwijnt allemaal in de loop van de dagen.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *