De kracht van een sterke wenkbrauw

De meest bepalende factor van een gezicht zijn de wenkbrauwen. Ze bepalen de gezichtsuitdrukking en uitstraling. Wenkbrauwen moeten bij een gezicht passen en niet op basis van trends of een stencil aangemeten worden. Niet voor niets zijn veel vrouwen daarom op zoek naar een betrouwbare browspecialist die hun (weer) mooie, volle wenkbrauwen geeft.

Wenkbrauwbehandelingen aangeboden bij MaiStyle zijn microblading, soft shading / powder brows, combination (microblading / soft shading) en brow shaping. Deze behandelingen worden op jou persoonlijk afgestemd. Zo krijg je wenkbrauwen die helemaal van jezelf zijn en niet op je gezicht liggen. Want met een sterke blik, ben je meer jezelf.

Werkwijze

Bij Maistyle geloven wij in een op jou persoonlijk afgestemde behandeling. Er bestaat geen stencil voor een standaard vrouw en daarom zijn de wenkbrauwen die wij ontwerpen maatwerk. Voorafgaand aan een behandeling luisteren wij graag naar jouw wensen. Iedere vrouw die bij ons in de stoel komt, heeft haar eigen verhaal en reden om haar wenkbrauwen te verbeteren. Kijkend naar de gezichtsvorm, botstructuur en staat van de huidige wenkbrauwen werken wij naar een natuurlijk en passend resultaat. Tijdens een wenkbrauwenbehandeling bij MaiStyle gaan ontspanning en vertrouwen hand in hand. Het mooiste resultaat vraagt om de juiste voorbereiding, indien nodig tussentijdse touch-ups en geduld. Elk gezicht, huidtype en vorm wenkbrauw vraagt om een andere benadering en behandeling. Bij MaiStyle nemen wij hier de tijd en ruimte voor. Want sterke vrouwen, verdienen een sterke blik.

Er bestaat geen stencil voor een standaard vrouw en daarom zijn de wenkbrauwen die ik maak maatwerk.

Maak jouw afspraak bij MaiStyle